SHARQ MUTAFAKKIRLARNING FALSAFIY QARASHLARI ASOSIDA BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARDA VALEOLOGIK KOMPETENSIYALARINI RIVОJLANTIRISHNING MUHIM PEDAGОGIK ОMILI SIFATIDA - Хudоуbеrdiуеv G‘iуosiddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqolada boʻlajak oʻqituvchilarda valeologik kompetensiyalarni rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari va valeologik kompetensiyalarni rivojlantirishga yoʻnaltirilgan taʼlim-tarbiya jarayonida oʻqitish prinsiplari haqida batafsil soʻz yuritilgan.