ICHKI ISHLAR ORGANLARINING JAMOAT XAVFSIZLIGIGA OID FAOLIYATINI AXBOROTLAR BILAN TAʼMINLASHNING TURLARI, SHAKLLARI VA BUGUNGI KUNDAGI HOLATI - Turayeva, Dildora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Ichki ishlar organlari jamoat xavfsizligini taʼminlash va fuqarolar xavfsizligini taʼminlashda qoʻllanilayotgan axborotlar va ularning tahlili, ushbu soha bilan bogʻliq amaliyotdagi muammolar koʻrsatilgan. Shuningdek, Navoiy viloyati misolida “Ye-material” elektron dasturi orqali qayd etilgan murojaatlar tahlil qilingan.