PUL YUVISHGA QARSHI KURASHISH SOHASIDAGI XALQARO VA MINTAQAVIY TASHKILOTLAR, ULARNING FUNKSIYA VA VAZIFALARI - Isoqov, Habibilla (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqolada pul yuvishga qarshi kurashish sohasida faoliyat yurituvchi xalqaro va mintaqaviy tashkilotlarning oʻrni, funksiyalari hamda vazifalari tahlil qilingan. Xususan, global miqyosda moliyaviy shaffoflikni taʼminlash va noqonuniy daromadlarni legallashtirishga qarshi kurashishda muhim ahamiyat kasb etuvchi tashkilotlar faoliyati koʻrib chiqilgan.