ЎЗБЕКИСТОНДА ИННОВАЦИОН БАНК ХИЗМАТЛАРИНИ ЖОРИЙ ЭТИШ МУАММОЛАРИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Худаярова, Хуршида (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Бугунги кундаги молиявий глобаллашув ҳамда банк хизматлари бозорларида рақобатнинг кучайиши шароитида банк инновацияларини шунчаки жорий этиш эмас балки самарали инновацион сиёсатни амалга ошириш лозим. Шундай экан, мақолада инновацион банк хизматларини жорий этишнинг аҳамияти, ушбу жараёндаги тўсиқлар, уларни олдини олиш ва инновацион банк хизматларини такомиллаштириш йўллари кўриб чиқилган.