IJTIMOIY-GUMANITAR VA MUTAXASSISLIK FANLARNI INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QITISH ORQALI TALABALARDA FUQAROLIK POZITSIYASINI TAKOMILLASHTIRISH - Jumayev, Rustam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Bugun yangi O‘zbekiston taraqqiyotida ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan strategik islohotlar negizida yoshlarda faol fuqarolik pozitsiyasini shakllantirish masalasi dolzarb vazifalardan biri hisoblanadi. Mazkur maqola ijtimoiy-gumanitar va mutaxassislik fanlarini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalarning o‘rni tadqiq etilib, uning o‘ziga xos innovatsion metodlari tahlil etilgan.