ЎЗБЕКИСТОННИНГ МУСТАҚИЛЛИК ДАВРИ ТАРИХИ МАНБАЛАРИНИНГ УМУМИЙ ТАВСИФИ - Rasulov, Azizkhon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада Ўзбекистоннинг мустақиллик даври тарихига оид манбалар тадқиқ этилган. Бу даврни ўрганишда манбаларни тўплаш, таҳлил қилиш ва жамлаш жараёнлари ўрганилади. Расмий манбаларнинг ўрни ва аҳамияти ҳақида сўз юритилади. Шунингдек, оммавий ахборот воситалари материаллари Ўзбекистон Республикаси тарихига оид манба сифатида тадқиқ этилган.