O‘ZBEKISTONDA RAQAMLI IQTISODIYOT VA UNI TAKOMILLASHTIRISH IMKONIYATLARI - Djurakulov, Shoxrux; Isaxonova, Mohinur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada ijtimoiy rivojlanish jarayonlarini yangilanishlar fenomeni bo‘lgan raqamli iqtisodiyotni takomillashtirish zarurati va imkoniyatlari borasida so‘z yuritilgan. Maqolada shuningdek, ijtimoiy-iqtisodiy jarayonlarning barcha tizimlarida raqamli iqtisodiyotni joriy etilishi jamiyat inson taraqqiyotini ta’minlashda o‘zining muhim o‘rni ega ekanligi ilmiy asoslangan.