ASOSIY ISHLAB CHIQARISH KO‘RSATKICHLARINI TAKOMILLASHTIRISH USLUBIYATI - Qurbonov, Ma’murjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Biznesni optimallashtirish, biznesning barqarorligi, biznes strategiyasi va asosiy ishlab chiqarish ko‘rsatkichlariga (AICHK) tegishli adabiyotlarni ko‘rib chiqish orqali ushbu mavzu doirasida tan olingan tadqiqot muammosi sanoatning barcha turlari nuqtai nazaridan kelib chiqqan holda tasdiqlangan.