YASHIL IQTISODIYOTNING MOHIYATI VA UNGA INVESTITSIYALARNI YO‘NALTIRISH ZARURIYATI - Asamxodjayeva, Shoira; Maxmudov, Muxammadqodir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada yashil iqtisodiyot tushunchasi, uning mazmuni, barqaror rivojlanishda uning ahamiyati, shuningdek uning afzalliklari tadqiq qilingan. Yashil iqtisodiyotga investitsiyalarni yo‘naltirish bilan bog‘liq iqtisodiy-ijtimoiy natijalar tadqiq qilingan va xulosalar shakllantirilgan.