TILEWBERGAN JUMAMURATOV ASARLARIDA UNDALMALARNING USLUBIY QO‘LLANILISHI - Seytnazarova, Injayim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada badiiy adabiy tilimizning har tomonlama taraqqiy etishiga katta hissa qo‘shgan mashhur shoir, qoraqalpoq adabiyotining yirik namoyondasi, O‘zbekiston va Qoraqalpog‘iston xalq shoiri Tilewbergan Jumamuratov asarlarida undalmaning uslubiy va lingvopoetik vazifasi haqida so‘z yuritiladi. Ya’ni, maqolada shoir ijodida qo‘llanilgan undalmalarning turlari, ularning ma’noviy va uslubiy xususiyatlari haqida atroflicha bayon qilingan.