BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARI TALAFFUZINI TAKOMILLASHTIRISH NUQTA’I NAZARIDAN 2020-2021 O‘QUV YILI FAN DASTURLARI VA MATERIALLARI TAHLILI - Xaydarova, Iroda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada 2020-2021 o‘quv yili fan va ishchi dasturlari O‘zbekiston davlat jahon tillari universiteti, Samarqand davlat chet tillari instituti va Guliston davlat universiteti misolida o‘rganilib, tahlil qilindi. Ushbu ilmiy izlanishda filologik yo‘nalishlarda ingliz tili talaffuzini o‘qitish jarayoni tahlil qilindi va mavjud muammolarni bartaraf etish choralari taklif etildi.