ANSAMBL BILAN ISHLASH METODLARI VA TAMOYILLARI - Axmedov, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada ansambl bilan ishlashning yo‘llari, metodlari va prinsiplari metodik jihatdan tadqiq etilgan.