FIZIKA FAKULTETI TALABALARIGA NEMIS TILINI O‘QITISHDA INNOVATSION METODLARNING QO‘LLANILISHI - Tagayeva, Sayyora; Inoyatillo, Ozoda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Chet tillarini biladigan va boshqa mamlakatlar vakillari bilan professional muloqotga kirisha oladigan yuqori malakali mutaxassislarni tayyorlash oliy ta’limning ustuvor yo‘nalishiga aylanmoqda. Ta’lim sohasidagi davlat siyosatida muhandis kadrlar tayyorlashga alohida e’tibor qaratilmoqda. Maqolada fizika fakulteti talabalariga nemis tilini o‘rgatish bo‘yicha ko‘rsatmalar berilgan.