BO‘LAJAK XOR RAHBARLARINING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Malikova, Sevar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada bo‘lajak xor sinfi o‘qituvchilarining ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning zaruriyati, usul va vositalari bayon etiladi. Shuningdek mazkur muammoni tadqiq etgan olimlar fikrlari tahlil etiladi.