MINTAQADA XIZMAT TURLARIDAN SAMARALI RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI - Xudaybеrganov Dilshod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati mintaqasida xizmat turlaridan foydalanish xususiyatlari, imkoniyatlari va ulardan samarali rivojlantirish yo‘nalishlari yoritilgan hamda xizmatlardan foydalanishni yaxshilash yuzasidan takliflar bayon etilgan.