O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA UY XO‘JALIKLARI TADBIRKORLIGINI RIVOJLANTIRISHDA DAVLAT SIYOSATI - Turobov, Sherzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada uy xo‘jaliklari tadbirkorligini rivojlantirishda davlat siyosati va uning yo‘nalishlari haqida fikr yuritilgan. Uy xo‘jaliklari faolligini oshirish usullari va uning O‘zbekiston Respublikasidagi amaliyoti yoritilgan. Qashqadaryo viloyatida uy xo‘jaliklari tadbirkorligini rivojlantirish bo‘yicha amalga oshirilgan ishlar tahlili keltirilgan. Uy xo‘jaliklari tadbirkorligini rivojlantirishda davlat siyosatini samarali tashkil etish bo‘yicha takliflar berilgan.