TIBBIYOT OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “INSON ORGANIZMINING RADIATSIYAGA SEZGIRLIGI” MAVZUSINI O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Zoirova, Lola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy o‘quv yurtlarida ionlashtiruvchi nurlanish, radiatsiya, inson organizmining nurlanishlarga sezgirligi, uning hujayralar, to‘qimalar va organlar darajasida zararli oqibatlariga oid mavzularni nafaqat dars davomida, balki masofaviy ta’lim sharoitida, turli xil konferens aloqalar, vebinarlar o‘tkazish jarayonida ham raqamli texnlogiyalar asosida tushuntirilishi ancha samarali va qulay ekanligi ko‘rsatib o‘tilgan.