YOSHLAR MA’NAVIY SALOHIYATINI O‘RGANISHNING NAZARIY-METODOLOGIK ASOSLARI - Raxmatova, Mexrinoz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada yoshlar ma’naviy salohiyatini o‘rganishning nazariy-metodologik asoslarida ma’naviyat, yoshlar ma’naviyati, ma’naviy salohiyat kategoriyalari tahlil qilingan. Bugungi kunda mazkur metodologiyani o‘rganishning zaruriyati yoritilgan. Amaliy xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.