«COVID-19» ИНҚИРОЗИНИНГ ЖАҲОН ЭКОТУРИЗМ ИНДУСТРИЯСИ РИВОЖЛАНИШИГА ТАЪСИРИ - Қодиров, Азизжон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада коронавирус пандемиясининг жаҳон экотуризм индустриясининг ривожланишига таъсири баҳоланиб, инқироз сабабли вужудга келган муаммолар аниқланган.