HUQUQ FANINI O’QITISHDA TA’LIMNI TABAQALASHTIRISHNING PEDOGOGIK-PSIXOLOGIK JIHATLARI: DIDAKTIK O’YINLAR MISOLIDA - Omarova, Gavhar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada huquqiy fanlarni o'qitishda tabaqalashgan yondashuvdan foydalanishning pedagogik-psixologik jihatlarining tahlili amalga oshirilgan. Jamiyatda huquqiy ong va huquqiy madaniyatning yuksalishi siyosiy islohotlarning to'g'ri taxlil qilinishining garovidir. Jarayon ta'lim sohasida amalga oshiriladigan yoshlar tarbiyasi bilan ham bog'liqdir.