OLIY TA’LIM MUASSASASI TALABALARIDA LIDERLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISH BOSQICHLARI - Qodirov, Xasanboy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasasi talabalarida liderlik sifatlarini shakllantirish bosqichlari va uning ta`lim sifatini oshirishdagi o`rni va ahmiyati haqida muhokama qilinadi va kerakli yavsiyalar taqdim etiladi