PEDAGOGIK MENEJMENT VA ZAMONAVIY RAHBAR KOMPETENTLIGI - Kejaboev Аbdusalim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada bugungi kunda maktabgacha va maktab talimida menejment asosida rahbarlik qilayotgan menejmetlarining boshqaruv uslublari va kasbiy kompetentligi haqida fikr yuritiladi.