O‘ZBEKISTONDA CHAKANA SAVDONI RIVOJLANISH TENDENSIYALARI TAHLILI - Akhmedov, Shohjaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida chakana savdoni rivojlanish holati o‘rganilgan va turli iqtisodiy ko‘rsatkichlar sifatida uning tendensiyalari tahlil qilingan.