КАМ ТАЪМИНЛАНГАН ОИЛАЛАР УЧУН НАФАҚА ВА МОДДИЙ ЁРДАМ ТАЙИНЛАШ ВА ТЎЛАШ ТАРТИБИ - Шолдаров, Дилшод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада ижтимоий соҳа тизимининг асосий йўналишлари бўлган ижтимоий ҳимоя тизими, давлат ижтимоий сиёсати, фуқароларнинг ижтимоий ҳимоясини кучайтириш ва камбағалликни қисқартириш, кам таъминланган оилаларга моддий ёрдам кўрсатиш, ижтимоий ёрдам дастурлари доирасида кам таъминланган оилаларга моддий ёрдам тайинлаш, кам таъминланган оилаларга болалар нафақасини тайинлаш, кам таъминланган оилаларни “Ижтимоий ҳимоя ягона реестри” ахборот тизими орқали аниқлаш масалалри ёритиб берилган.