ЎТИШ ИҚТИСОДИЁТИ МАМЛАКАТЛАРИДА ЭКОТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ АМАЛИЁТИ - Қодиров, Азизжон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада бозор иқтисодиёти шаклланаётган ва ривожланаётган мамлакатлар амалиётида экотуризмни ривожланиш хусусиятлари аниқланиб, ушбу соҳани ривожлантиришнинг имкониятлари бўйича илмий таклиф ва амалий тавсиялар ишлаб чиқилган.