ТУРИЗМ СОҲАСИГА ОИД СЎЗ ВА ИБОРАЛАРНИ ПРЕФИКСЛАР ЁРДАМИДА ЯСАЛИШИ - Тешабаева, Дилфуза; Абдухалилова, Гулбаҳор (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақола инглиз тилидаги туризм соҳасига оид сўз ва ибораларни префикслар ёрдамида ясалишини ўрганишга бағишланган бўлиб, автор сўз ва ибораларнинг этимологиясини ҳам тахлил қилган. Мақоладаги изланиш натижалари инглиз тилини чуқур билишда ва туризм соҳасини ўрганишда фойдали манба сифатида хизмат қилади.