TALABALAR MUSTAQIL TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHDA NOSTANDART FIKRLASH (THINKING OUTSIDE THE BOX) NING ROLI - Umarova, Zaxro (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada talabalar mustaqil ta’limini samarali tashkil etish, talabalar mustaqil tayyorgarligini rivojlantirishda nostandart fikrlash ko‘nikmalarining ahamiyati yoritib berilgan