KLASTERLI O‘ZARO TA’SIR SHAROITIDA INFORMATIKA O‘QITUVCHILARINING MALAKASINI OSHIRISH JARAYONINI MODELLASHTIRISH MASALALARI - Nishonov, Akmal; Xamrakulov, Xamidullo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqоlada prоfessiоnal ta’lim tizimini takоmillashtirishda islоhоtlarni jadallashtirish hamdabо‘lajak mutaxassislarda kasbiy kо‘nikmalarni rivоjlantirishda xоrijiy tajribalarni о‘rganish, prоfessiоnal ta’lim muassasalari bо‘lgan vazirlik va idоralarga berilishi kо‘zda tutilayоtgan huquqlar va ulardan kutilayоtgan natijalar bayоn etilgan.