BO‘LAJAK KON-METALLURGIYA SANOATI MUTAXASSISLARINING ELEKTROSTATIKAGA OID NAZARIY BILIMLARINI MUSTAHKAMLASH - Baychayev, Fazliddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada kon-metallurgiya sanoati tizimi bo‘lajak mutaxassislarining kasbiy kompetentligining takomillashtirishda fizikadan kasbiy yo‘naltirilgan masalalar yechishning imkoniyatlari taxlil etilgan. Elektrostatikaga oid masalalar yechish orqali nazariy bilimlarni mustahkamlash va sohadagi texnologik jarayonlarni o’rganishdagi ahamiyati bayon qilingan.