BOSHLANG‘ICH TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING FIKRLASH DARAJASINI ANIQLASHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH SAMARASI - Asqarova, Zulayx (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonini innovatsion metodlar orqali tashkil etish, natijada, o‘quvchilarning ijodiy, tanqidiy va mantiqiy fikrlashini o‘stirishda didaktik qonuniyatlar, tamoyillar, ta’lim metodlari xususida fikr yuritiladi.