BUXORO VILOYATIDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARI TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHGA OID ISLOHOTLAR - Raxmatulloyev, Murodjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada oxirgi yillarda OAV sohasida va uni erkinlashtirish borasida amalga oshirilgan tub islohotlarning mazmun va mohiyati o‘z aksini topgan. Shuningdek, Buxoro viloyatida ommaviy axborot vositalari tizimini takomillashtirishning muammo va yechimlari ko‘rsatib berilgan.