ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДАГИ МАНБАЛАРДАН ОЛИНАДИГАН ДАРОМАДЛАР - Хожиев , Абдусаид (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2022)
ушбу мақолада Солиқ кодексининг Ўзбекистон Республикасидаги манбалардан олинадиган даромадлар, норезидентларнинг даромадларига солиқ солишга оид нормаларини маъмурий органлар томонидан қўлланиши, бу борадаги долзарб масалалар ва суд амалиёти ўрганилган.