“MAHBUB UL-QULUB” ASARIDAGI FRAZEMALARNING SEMANTIK-USLUBIY XUSUSIYATLARI - Hamroqulova, Marjona (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Mahbub ul-qulub” asarida qo‘llangan frazemalar semantik-uslubiy jihatdan talqin qilingan.