ҚОНУНЧИЛИК ПАЛАТАСИ ҚЎМИТА ВА КОМИССИЯЛАРИДА ДЕПУТАТЛАР ФАОЛИЯТИНИ ЯНАДА ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Зулфикоров, Шерзод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада Олий Мажлис Қонунчилик палатаси қўмита ва комиссиялар фаолиятини ташкил этиш, унда депутатларнинг иштироки, депутатларнинг ўз ҳуқуқ ва мажбуриятларини бажариши, қўмита ва комиссияларни шакллантириш тартиби, хорижий мамлакатларда қўмита ва комиссиялар фаолияти тажрибасига доир таклиф ва тавсиялар ёритиб берилган.