ELEKTRON TA’LIM MUHITIDA FANLARNI MOBIL TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QITISH METODIKASI - Madaminov, Uktam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu ilmiy maqolada mobil texnologiyalarning bugungi kunda jadal rivojlanishi, talaba va o‘qituvchining hamkorlikda ishlashi, maʼlumotlarni tez o‘rganish va yangilarini o‘zlashtirish, o‘qitishning yangi usul va vositalarini ishlab chiqish va ularni mobil ta’lim texnologiyalari bilan integratsiyasini amalga oshirish kabi masalalarni o‘z ichiga oladi.