IJTIMOIY TARMOQLARDAGI REKLAMALARNING IJTIMOIY-MA’NAVIY HAYOTGA TA’SIRIGA DOIR MULOHAZALAR (ETNOSOTSIOLOGIK TAHLIL) - Ergasheva, Bahridil (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada aholining ijtimoiy tarmoqlardagi faolliklarining sabablari, unda berilayotgan reklama e’lonlarga munosabati, etnosotsiologik tahlil asosida ochib berilgan. Ijtimoiy tarmoqlardagi reklamaning rivojlanib borish tarixi, ilmiy yo‘nalish sifatida o‘rganilishi yuzasidan xorijiy hamda mahalliy antropologlarimiz fikr va mulohazalar keltiriladi. Shuningdek, tahlil asosida turli mulohazalar keltirilgan.