ЁШЛАРНИ ҲАРБИЙ ВАТАНПАРВАРЛИК РУҲИДА ТАРБИЯЛАШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШИНГ МУҲИМ ОМИЛИ - Эшбеков, Сардор (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада ёшларни ҳарбий ватанпарварлик руҳида тарбиялашнинг муҳим омиллари ва ёшларнинг она ёртини севиши, уни ардоқлаши ва турли зарарли диний оқимлардан, «оммавий маданият» ниқоби остида кириб келаётган бузғунчи ва ёт ғоялар таъсиридан ҳимоя қилиш долзарб масала эканлиги ўрганилган.