MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINING “TIL VA NUTQ” MARKAZIDA INNOVATSION FAOLIYAT OLIB BORISH - Erhanova, Nasiba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarining nutqiy kompetensiyalarini shakllantirish bo‘yicha olib borilishi lozim bo‘lgan metodik jarayonlar samaradorligini oshirish texnologiyalari yoritilgan.