YOSHLARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISHNING INNOVATSION XUSUSIYATLARI - Xadjamuratova, Matlyuba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada yoshlarni ijtimoiy himoya qilish zarurati, ijtimoiy himoya yo‘nalishlari, davlat siyosatining innovatsion xususiyatlari bayon etilgan.