O‘ZBEK TILIDA YARATILGAN CHAPPA (TERS) LUG‘ATLAR HAQIDA - Xolmuxamedov, Baxtiyor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada lug‘atshunoslik erishgan yutuqlardan biri – chappa lug‘atlarning yaratilishi, ularning tilshunoslik va adabiyotshunoslik uchun ahamiyati, aynan o‘zbek tilidagi chappa lug‘atlarning yaratish tajribasi, qo‘l mehnati va kompyuter dasturlari yordamida tuzilgan chappa lug‘atlar xususida so‘z boradi.