МИНТАҚА РАҚОБАТБАРДОШЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА ЭКСПОРТ САЛОҲИЯТИДАН ФОЙДАЛАНИШ ОМИЛЛАРИ - Саттаров, Ғанижон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада Хоразм вилояти минтақаси рақобатбардошлигини таъминлашда экспорт салоҳиятининг аҳамияти, ундан фойдаланиш омиллари ёритилган ҳамда омиллар таъсирини ошириш юзасидан хулоса ва таклифлар баён этилган.