SINFDAN TASHQARI MASHG‘ULOTLAR UCHUN RAQAMLI VOSITALAR VA PLATFORMALARNI HAMDA O‘QITISH USULLARINI TANLASH - Mamatkodirov, Maxammadali (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu ishda sinfdan tashqari mashg‘ulotlar uchun raqamli vositalar, raqamli platformalarni hamda raqamli o‘qitish usullarini tanlash metodlari, an’anaviy o‘qitish modelida o‘qitish usulini tanlash uchun mantiqiy sxema, tanlangan an’anaviy o‘qitish usullarini “kompyuter ishtiroki”da amalga oshirishda ta’lim jarayoni ishtirokchilarining faoliyat turlarini raqamli texnologiyani o‘z ichiga olgan harakatlar, raqamli texnologiyadan foydalangan holda o‘rganish usullari bayon etilgan.