TURIZMNI RIVOJLANTIRISH OMILLARI VA ULARNING OʻZIGA XOS JIHATLARI - Samandarov, Og’abek; Ismoilov, Shohjahon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada turizmni rivojlantirish omillari, ularning mohiyati va mazmuni ochib berilgan hamda ularning turizm sohasidagi oʻrni, imkoniyatlari, olib boradigan vazifalari, ahamiyati oʻziga xos jihatlari yoritilgan hamda taklif va tavsiyalar bayon etilgan.