IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MEXANIZMLARINING SOGʻLOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Karimov, Zafarbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada, turmush tarzi, eng avvalo, kishilar xulq-atvoridagi rang-baranglikning mohiyati, uni faol oʻzlashtirishning ijtimoiy tabiati ifodalanishi, shu bilan birga uni ozʻgartirish shakli, usullari haqida fikr yuritilgan.