TASAVVUF FALSAFASIDA GOʻZALLIKNING IMMANENT JIHATLARI - Tursunkulova, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada inson ma’naviyatiga salbiy ta’sir koʻrsatayotgan tashqi omillar toʻgʻrisida fikr-mulohazalar yuritilgan. Insonning ichki goʻzalligi, tashqi goʻzalligining tasavvufiy talqini ifodalangan. Buyuk allomalarning goʻzallikka oid qarashlari tahlil qilinadi.