ВРАЧНИНГ КАСБИЙ ЖАВОБГАРЛИГИНИ СУҒУРТА ҚИЛИШ ТУШУНЧАСИ ВА МОҲИЯТИ - Исломқулова, Шоҳсанам (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада врачнинг касбий жавобгарлигини суғурта қилишнинг мазмуни, моҳияти ва аҳамияти хусусида сўз боради. Шунингдек, касбий жавобгарлик, суғурта, касбий жавобгарликни суғурта қилиш, врачнинг касбий жавобгарлигини суғурта қилиш тушунчалари миллий ва хорижий олимлар изланишлари орқали таҳлил қилинади.