БЎЛАЖАК ПЕДАГОГ-ПСИХОЛОГЛАРНИ ТАРБИЯВИЙ ФАОЛИЯТНИ ТАШКИЛ ЭТИШГА ТАЙЁРЛАШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Тўрахонова, Барно (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур маколада бўлажак педагог-психологларни тарбиявий фаолиятидаги дидактик имкониятлари хамда тарбиявий фаолиятни ташкил этишга тайёрлаш тизимини такомиллаштиришнинг педагогик мазмуни, тарбиявий фаолиятни ташкил этишга тайёрлаш тизимини такомиллаштиришда тарбия методларини ҳам мақсадга мувофиқ танлаш ва ўз ўрнида қўллаш асослари ёритилган.