АL-BUXORIYNING MAʼNAVIY-AXLOQIY QARASHLARINI OʻRGANISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Saidnazarova, Gulshan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada Imom Ismoil al-Buxoriyning hayoti, ilmiy faoliyati,asarlari haqida qisqacha sharh hamda hozirgi kunda Imom Ismoil al-Buxoriy faoliyatini oʻrgangish shu jumladan yurtboshimiz tomonidan amalga oshirilayotgan islohotlar mohiyati koʻrsatilgan.