O‘ZBEKISTONDA KORPORATIV BOSHQARUV TASHKILIY- IQTISODIY MEXANIZMI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING NAZARIY VA USLUBIY ASOSLARI - Kurbaniyazov, Shaxzodbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada korporativ boshqaruvning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmi mohiyati, metodologik jihatlarini rivojlantirish bosqichlari va uning samaradorligining ilmiy-nazariy uslubiyati qiyosiy tahlil qilingan.Maqola mazmunini ochib berish maqsadida xorijlik va mahalliy olimlarning korporativ boshqaruv haqidagi ilmiy tadqiqot ishlaridan foydalanildi.