SANOAT TАRMOQLАRI KLАSTERLАRINI RIVOJLАNTIRISH VА SАMАRАDORLIGINI OSHIRISH YO‘LLАRI - Sharipova, Zulayho (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada klaster tushunchasi, uni mohiyati va ahamiyati, sanoat tаrmoqlаri klаsterlаrini rivojlаntirish vа sаmаrаdorligini oshirish yo‘llаri yoritib berilgan.